Varför ska du köpa en renoverad iPhone till dina barn?

Det finns helt enkelt inga sätt att undvika det tyvärr. Som förälder är det obligatoriskt att förse din tonåring med en smartphone, särskilt en iPhone. Det är så barnen håller sig uppdaterade med sina vänner, surfar på sociala medier och handlar online efter vad de vill ha. Om din tonårings vokabulär är fyllt av termer som Instagram, TikTok och en mängd utmaningar som du inte kan hänga med i, då vet du vad vi pratar om.

Vad är en renoverad iPhone?

Det är mycket bättre än vad namnet antyder. Om du tittar på processen för hur renoverade telefoner tillverkas kommer du att se det geniala bakom det. Föreställ dig följande scenario: Du köper en helt ny iPhone direkt från en butik på gatan eller från Apple själva. Under några veckor eller månader fungerar mobilen bra, men plötsligt uppstår ett fel. Det kan vara kameran, touch id-sensorn eller något annat programvarurelaterat problem. Eftersom du fortfarande omfattas av garantin returnerar du telefonen till säljaren. Bra, nu har du en ny telefon. Men vad händer med telefonen som du just ersatte? Blir den sönderslagen i bitar? Nej, inte alls. Den överlämnas till en kvalificerad reparatör som tar den. Fixar det underliggande problemet, sätter på ett nytt batteri och ett nytt yttre skal och skickar tillbaka mobilen till butiken. Voilà, viola! Din renoverade iPhone!

Kommer mina barn att kunna se skillnaden?

Det är en mycket rimlig fråga. Barn är mycket uppmärksamma och observanta. De kan skilja på färger som de flesta vuxna inte ens ser. Detta är deras sätt att fastställa sin identitet. Barn kommer att lägga märke till fläckar, repor och andra brister på sin splitternya iPhone, särskilt om du ger dem en otrygg telefon utan lådan eller hörlurar. Lyckligtvis levereras Certideals renoverade mobiler i en speciell låda tillsammans med alla standardtillbehör.

Ska jag köpa mina barn renoverade iPhones?

Det måste du själv bestämma. Men som vi diskuterar i det här blogginlägget har renoverade iPhones många fördelar och nästan inga nackdelar. En renoverad iPhone är en utmärkt investering om du har fler än ett barn att förse eftersom du kan spara tusentals kronor. De är säkra och dubbel- och trippelkontrollerade för att säkerställa att den bästa kvalitetsprodukten skickas till dig. Så du kommer inte att få några klagomål från en arg tonåring. Du har visserligen också möjlighet att köpa en begagnad mobil på Blocket, Facebook Marketplace eller någon annan plats, men dessa enheter kommer inte att ha samma kvalitet. De kommer att ha tvivelaktigt ursprung och olika grad av dolda problem. Och för att inte tala om avsaknaden av garanti, tillbehör och en låda. När du köper en renoverad enhet från oss finns det inga knep eller dolda trick. Du får vad du betalar för och i det här fallet är det en premiumtelefon som ligger i trend.

Om du söker mobiler med en begränsad budget kan en renoverad iPhone hjälpa dig att spara pengar. Om du köper din mobil från CertiDeal kan vi garantera att du får en högkvalitativ enhet, våra telefoner är väl testade, så din investering går inte till spillo. Känn dig fri att bläddra igenom vår samling och välj de enheter du vill ha. Du förtjänar det att känna dig nöjd.

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *